Catering

Tapiolaan voit tuoda mukanasi omat juomat ja ruoat tai pyytää valitsemasi ruokapalveluita järjestävän yrityksen vastaamaan kahvituksesta tai buffetpöydästä.

Alta näet myös muutamia catering-yrityksiä, joita suosittelemme tiloihimme järjestämään tarjoiluja. Myös pöytäliinojen vuokraus hoituu aina cateringin kautta. Talon astiat ovat kaikissa tilaisuuksissa käytössänne ja cateringia hoitavalta yritykseltä kannattaa varmistaa, että hoitavatko he myös astioiden tiskauksen. Catering tuo yleensä ruoat valmiiksi kylmänä tai kuumana omissa kuljetuslaatikoissaan, mutta keittiöstämme löytyy Festivon kylmiö sekä uuni ja keittolevyt.

 4Catering on Tampereen parhaan lounasravintolan 4 Vuodenaikaa pitopalvelu. Ammattitaitoiset kokkimme loihtivat sinulle maistuvaa ruokaa. Meiltä löydät valmiit menut tai voimme suunnitella yhdessä maistuvat tarjottavat toiveidenne mukaan.

Pepper Cateringin kautta saat vaivattomasti juhliisi laadukkaan pitopalvelun. Jätä tarjouspyyntö tästä! Myös pelkät tarjoilut onnistuvat tilata Pepper Cateringin verkkokaupan kautta, vaikka paikan päälle toimitettuna. Juhlatalo Tapiolan tiloja vuokratessa saat käyttöösi lisäetuihin oikeuttavan koodin, jota voit hyödyntää catering-tilausta tehdessäsi. Kysy koodi Tapiolan emänniltä ennen tilauksen tekemistä!