Juhlatilojen tiedot

Tervetuloa järjestämään juhlat Tapiolassa! Juhlasalissamme mahtuu juhlimaan isokin hää- tai pikkujouluseurue, ja kahvion puolella järjestät pienemmät perhejuhlat kuten syntymäpäivät, kastejuhlat ja muistotilaisuudet. Eteisessä on tilava narikka ja tiloihimme on esteetön kulku. Pihalla on ilmainen asiakaspysäköinti 30 autolle ja paikan päälle on helppo saapua myös julkisilla kulkuneuvoilla. 

Voit vuokrata käyttöösi koko tilan: juhlasalin, kahvion ja keittiön, tai pelkän kahvion ja keittiön yhdistelmän. Tiloja vuokrataan puolikkaiksi päiviksi, koko päiväksi tai viikonlopuksi (pe klo 10 – su klo 12). Ota yhteyttä mikäli tarvitset tästä poikkeavaa aikaa juhliisi!

Voit lukea sivun alalaidasta tilojen hinnat, vuokraehdot sekä tarkemmat tiedot eri tilojen varustelusta.

Juhlasali (100-300 hlö)

Juhlasali lavoineen on kooltaan 210m2 ja tilaan mahtuu pöytiin istumaan ja ruokailemaan jopa 120 henkeä. Istumapaikat ilman pöytiä löytyy 300 hengelle. Salissa on esiintymislava, josta juhlan esitykset ja puheet näkyvät hyvin kaikille vieraille. Lisäksi salissa on käytössä piano, JBL partybox-kaiutin (liitäntä Bluetooth tai piuha) ja mikrofoni.

Sali vuokrataan tyhjänä ja vuokraaja itse asettelee pöydät ja tuolit ennen tilaisuuden alkamista, sekä laittaa ne lopuksi paikoilleen. Voit myös halutessasi ostaa pöytien ja tuolien paikalleenlaiton meiltä lisäpalveluna.

Vuokrahintaan kuuluu astiasto 120:lle henkilölle. Tiloissamme on käytössä myös langaton verkko.

Kahviotila (40hlö)

Kahviotila ja keittiö ovat yhteenlasketulta neliömäärältään 60m2. Kahviossa mahtuu pöytiin istumaan 40 henkilöä. Pöydät ja tuolit ovat tilassa paikoillaan ja halutessasi voit vaihtaa niiden järjestystä tilaisuutesi ajaksi. 

Tilassa on näyttö, langaton verkko sekä pieni JBL-Blueooth kaiutin.  Vuokrahintaan kuuluu astiasto 120:lle henkilölle. Astiat pitää pestä ja laittaa paikoilleen ennen vuokra-ajan päättymistä. Keittiössä käytössäsi on tilava kylmiö sekä juomajääkaapit, hella, uuni, mikro ja teollisuusastianpesukone. Kahvit keittelet nopealla kahvilatasoisella keittimellä ja varusteluun kuuluu myös vedenkeitin. Tiloissa on kolme syöttötuolia. 

Omien ruokien ja juomien tuominen tiloihin on sallittua. Pöytäliinojen vuokra ei sisälly hintaan. Niistä kannattaa pyytää tarjous pitopalvelun kautta.

Juhlapalvelut

Tiloihin saa tuoda omat juomat ja ruoat. Yhteistyökumppaneidemme kautta voit hankkia juhliisi pitopalvelun, juontajan, ohjelmaa, kukkia, somistusta ja koristevuokrausta tai juhla- ja hääsuunnittelun. Kerro yhteistyökumppaneillemme, että suositus tuli Juhlatalo Tapiolan kautta, koska osa yhteistyökumppaneistamme tarjoaa kauttamme tulleeseen tilaukseen etuja.

Catering

 

Hääsuunnittelu, juhlasuunnittelu ja somistus

 

Kukat

Varauskalenteri

Varauskalenterissa punaiset merkinnät koskevat salia, siniset kahviotilaa ja violetit kaikkia tiloja.