Harrasteryhmät

Juhlatalo Tapiolan tiloja vuokrataan ma-to klo 8-21 ja su klo 14-21 välillä harrasteryhmien käyttöön. Tila on käytössä vuokrasopimuksessa määritellyn ajan. Eteisaulasta pääsee pukuhuoneeseen, jossa voi vaihtaa vaatteet ennen tuntien alkua.

Voit tarkastella varattuja ja vapaita aikoja varauskalenterista. Vuokraustiedustelut sähköpostilla info (a) juhlatalotapiola.fi.

Sali

Juhlasali ja näyttömö ovat yhteenlasketulta pinta-alaltaan yli 200m2. Ne sopivat hyvin erilaisten liikuntaryhmien käyttöön kuten tanssi- tai joogatuntien pitämiseen sekä erilaisten musiikkiryhmien kuten kuorojen ja orkestereiden kokoontumiseen. Tiloissa on ollut myös teatteritoimintaa. Näyttämön koko on noin 6m x 5m eli hieman alle 30 m2. Salin lattiapinta-ala on 12,5m x 14,5m eli noin 180m2. 

Juhlasalissa on käytössä kaiutin, mikrofoni ja langaton verkko. Juhlasalia on mahdollista vuorkata harrastekäyttöön klo 8-21 välisenä aikana ma-to välillä tai su klo 14-21 välillä 30€ tuntihintaan (sis. alv.). 

Kahvio

Kahviotila tarjoaa istumapaikkoja 40:lle henkilölle. Siellä voi pitää erilaisia kokouksia, työpajoja tai kursseja. Kahviotilassa on taulutelevisio ja Bluetooth-kaiutin. Kahvion lattiapinta-ala on 9,7m x 5,7m eli noin 55 m2. Kahviota on mahdollista vuokrata säännölliseen ryhmien harrastekäyttöön klo 8-21 välisenä aikana ma-to välillä tai su klo 14-21 välillä hintaan 40€/ tunti (sis. alv.).

Kaikki tilat

Kaikki tilat (kahvio, keittiö, sali) saa käyttöön harrasteryhmille 60€/h (sis. alv.).

Ps. Salissa ja kahviossa voi olla viikolla joskus myös yhtäaikaisia varauksia ja harrasteryhmän äänet voivat kantautua tilasta toiseen. Ole meihin yhteydessä, jos haluat tietää samanaikaisista varauksista enemmän. Voit myös vuokrata kaikki tilat käyttöösi, jolloin paikalla ei ole ketään muita. Huomioithan myös, että päivän aikana voi olla useita peräkkäisiä varauksia, joten on hyvä laskea varauksen pituuteen vaihdolle aikaa. Tapiola ei ole vastuussa pukuhuoneeseen jätetyistä tavaroista.

heron-rossato-h_rossato-g8sB_Dp5h84-unsplash
hal-gatewood-JL-Wz38iawg-unsplash

Varauskalenterit Sali ja Kahvio