Juhlatilan vuokraehdot

Juhlatalo Tapiola Oy:n juhlatilojen vuokraehdot. Maksaessasi varausmaksun sitoudut noudattamaan vuokraehtojamme.

1. Varaus ja maksaminen

Tilojen vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen henkilö. Alle 21-vuotiaalla vuokraajalla pitää olla lisäksi vanhempi takaaja, joka on yhteisvastuussa vuokrauksesta. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa vuokraehtojen mukaisesta tilojen käytöstä, vaikka hän ei olisi paikalla henkilökohtaisesti tilaisuuden aikana. Mikäli vuokrauksesta aiheutuu myöhemmin vahingonkorvauksia tai sakkoja, ne ovat varaajan vastuulla.

Varaus tehdään sähköpostilla. Saat varauksesta sähköpostitse vahvistuksen sekä ohjeen varausmaksun maksamiseen. Varausmaksu 250€ maksetaan viikon sisällä varauksen tekemisestä ja loppuosa summasta 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Alle 250€ hintaisista juhlavarauksista varausmaksu on 100€.

2. Tilan käyttäminen ja siivous

Tilan saa käyttöön vuokra-ajan alkaessa. Vuokra-aika alkaa koko päivän varauksissa klo 10. Puolen päivän varauksissa ja tuntivarauksissa alkamisajankohdasta sovitaan erikseen. Valmisteluaika ja siivoukseen kuluva aika ovat myös maksullisia, joten ota ne huomioon varauksen pituutta miettiessäsi.

Pääset sisään tiloihin ovikoodilla. Saat sähköpostilla ohjeet tilojen käyttöön, ovikoodin sekä lukituksen ohjeen, kun vuokrasumma näkyy tilillämme, viimeistään kuitenkin noin viikkoa ennen tilaisuutta. Tilan varaaja on vastuussa siitä, että valot ovat pois päältä, kylmälaitteiden ovet sekä hanat ja sähkölaitteet ovat kiinni ja ikkunat sekä ovet asianmukaisesti suljettu. Ovikoodi on voimassa vain varattujen tuntien ajan. Varmistathan, että kellarin ovi ja salin takaovi tulevat myös kiinni. Vieraat saattavat kulkea niistä illan aikana huomaamattasi.

WC- ja käsipaperit kuuluvat vuokraushintaan. Keittiön käyttö ja siihen kuuluva välineistö sisältyvät vuokrahintaan, kun vuokrataan kahviota tai koko tilaa. Pelkän salin vuokraan ei kuulu keittiön käyttöä. Astiat tulee tiskata ja laittaa paikoilleen käytön jälkeen.

Musiikin pitää loppua klo 01 mennessä ja talon pitää olla tyhjänä vieraista klo 02 mennessä. Tilaa ei saa jälleenvuokrata. Tila ja sen irtaimisto tulee jättää sellaiseen kuntoon kuin missä ne olivat vuokrausajan alkaessa. Siirräthän siis takaisin paikoilleen pöydät ja tuolit, jos vaihdat juhlia varten niiden järjestystä. Juhlatalo Tapiola Oy säilyttää tiloihin jäänyttä omaisuutta ja löytötavaroita 14 vuorokautta varauksen päättymisestä lähtien.

Kun olet varannut koko Tapiolan kaikki tilat käyttöösi, tiloissa ei ole samaan aikaan muita tilaisuuksia. Jos varaat pelkän salin tai pelkän kahvion käyttöösi, tiloissa saattaa olla myös joku muu varaus.

Mikäli olet valinnut siivota tilan itse juhlien jälkeen, siivouksen pitää olla myös hoidettu varauksen päättymiseen mennessä. Tila on siivottava siivouskaapista löytyvien siivousohjeiden mukaisesti ja roskat pitää lajitella ulkona oleviin roska-asioihin. Pullot ja tölkit voi jättää tuulikaappiin suljetuissa säkeissä.

Huomaathan, että viikonloppuvarauksissa on usein heti seuraavana aamuna toinen tilaisuus klo 10 alkaen. Mikäli tilaa ei ole siivottu tilaisuuden päätteeksi sovitulla tavalla, perimme siivousmaksun 100€ kahviovarauksissa/ 300€ koko tilan varauksissa sekä erillisen kiiremaksun 100€.

Etukäteen maksettuun loppusiivoukseen kuuluu perussiivous: pöytien pyyhintä, lattian imurointi ja pesu sekä wc-tilojen siivous. Ylimääräisistä siivoustöistä (oksennus, likaantuneet tekstiilit) laskutetaan asiakasta erikseen vuokra-ajan jälkeen. Astioiden tiskaus ei kuulu loppusiivoukseen, mutta pitopalveluyrityksen kanssa voi sopia tiskauksesta.

 

3. Peruutus, maksuehdot ja reklamaatiot

Varausmaksu on 250/ 100 euroa ja sitä ei palauteta. Varauksen tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Yli 2kk aikaisemmin peruutetuista tapahtumista pidätämme varausmaksun. 1-2 kk ennen peruutetuista tapahtumista laskutamme puolet tapahtuman hinnasta ja alle 1kk ennen peruutetut varaukset laskutamme kokonaisuudessaan.

Juhlatalo Tapiola Oy:llä on oikeus perua varaus ilman korvausvelvollisuutta 2kk ennen vuokrausajan alkamista. Juhlatalo Tapiola Oy voi tehdä ylivoimaisesta esteestä (esimerkiksi vesivahinko, tulipalo) johtuvan peruutuksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua.

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään vuokrausta seuraavana päivänä Juhlatalo Tapiola Oy:lle sähköpostitse. 

4. Tilan järjestyssäännöt ja vahingot

Tilassa saa olla yhtä aikaa korkeintaan 300 henkilöä. Juhlatalo Tapiola Oy:llä, sen valtuuttamilla edustajilla tai viranomaisilla on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli sen katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai sen irtaimistolle. Tilaisuus voidaan keskeyttää, jos vuokraehtoja ei noudateta. 

Juhlatalo Tapiola sijaitsee omakotitaloalueella, joten on tärkeä kunnioittaa naapureita erityisesti klo 22 jälkeisenä aikana. Ulkotiloissa tulee välttää kohtuuttoman melun aiheuttamista vuokrauksen aikana. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille merkityssä paikassa ulkona.

Alkoholin tarjoilu ja nauttiminen on sallittua ainoastaan rakennuksen  sisällä. Avotulen tekeminen ja grillaaminen on kielletty sisätilojen lisäksi ulkoalueella. Elävän tulen kynttilöitä ei saa polttaa sisätiloissa, mutta voit hyödyntää LED-kynttilöitä kattauksessa. Vuokraaja vastaa siitä, että valot ovat pois päältä, kylmälaitteiden ovet sekä hanat ovat kiinni, sähkölaitteet sammutettu ja ikkunat sekä ovet asianmukaisesti suljettu.

Tilan vuokraaja on velvollinen korvaamaan Juhlatalo Tapiola Oy:lle tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingot täysmääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuneista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tilassa vuorka-aikana olleiden toiminnasta tai huolimattomuudesta.

Juhlatalo Tapiola Oy pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Juhlatalo Tapiola Oy 10.5.2023
Muokattu 7.10.2023