Kokoustilat

Tule Kissanmaalle Tapiolaan pitämään kokousta

Tapiolasta voit vuokrata kokoustiloja ma-to välillä klo 8-21 tai su klo 14-21 välillä. Tapiolan kahviotila soveltuu hyvin esimerkiksi taloyhtiöiden yhtiökokouksiin, tyky-päiviin ja erilaisiin koulutustilaisuuksiin.

Pihalla on pysäköintitilaa jopa 30:lle autolle. Olemme lyhyen kävelymatkan päässä ratikan päätepysäkiltä sekä Kissanmaalle ja Teiskontien ohi ajaville busseille. Keskustasta matkaa tulee polkupyörällä hieman yli 3 km eli noin 10-15 min. Ja pääseepä meille myös pihaan asti sähköpotkulaudallakin!

Vuokraamme kahviotilaa 40€/h (sis. alv. 24%) hintaan kokouskäyttöön. Kahviossa on iso televisionäyttö HDMI-liitännällä sekä Bluetooth-kaiutin. Kahviotilassa on istumapaikat 40:lle henkilölle. Tilavuokraan kuuluu myös keittiön ja asioiden käyttö, joten voit esimerkiksi keittää vieraillesi kahvit.

Huomaathan laskea mukaan kokouksen valmistelemiseen menevän ajan kun teet varausta. Meillä voi olla tilassa lyhyelläkin varoitusajalla peräkkäisiä varauksia samana päivänä, joten tilan saa käyttöön vasta juuri vuokra-ajan alkaessa.

Viereisessä tilassa eli salissa on viikolla ilta-aikaan harrasteryhmien vakivarauksia, joista saattaa kantautua vaimeasti ääntä kahviotilaan. Kerromme tarvittaessa lisää samanaikaisista varauksista.

Kokoustilan varaaminen

Katso  alta kahvion varauskalenterin tiedot vapaista ja varatuista päivistä. Lähetä meille sähköpostilla varauspyyntö info (a) juhlatalotapiola.fi. Kerro viestissä toivomasi päivämäärä ja kellonajat sekä lisätietoa kokouksesta ja sen osallistujamäärästä. Voit myös kysyä tarjousta pienimuotoiseen kahvitukseen meiltä.