Juhlat Tapiolassa

Häät

Tapiolassa järjestät suuretkin häät. Saliin mahtuu istumaan pöytiin noin 130 henkeä ja kahvion puolelle vielä tarvittaessa 40 lisää. Häihin suosittelemme varaamaan tilan koko viikonlopuksi (alkaen pe – su klo 12). Näin ehditte juhlaseurueen kanssa järjestelemään tilan mieleiseksi sekä vielä sunnuntaina hakemaan tavarat pois. Tarjoamme lisäpalveluna myös pöytien laittoa sekä siivousta. Hääpaikan vuokrat 700€ tai 1100€ riippuen vuokra-ajan pituudesta.​

Pikkujoulut

Tapiolassa on vuosien varrella järjestetty lukuisien yrityksien pikkujouluja. Perjantain vuokra on 500€ (sis. alv.) ja lisäpalveluna asettelemme pöydät ja hoidamme myös loppusiivouksen!​

Perhejuhlat

Nimiäiset, muistotilaisuudet, rippijuhlat, YO-juhlat tai vaikka valmistujaiset mahtuvat mainiosti Tapiolaan. Kahviossa löytyy paikat 40 henkilölle ja tarvittaessa salin puolelle mahtuu vielä yli 100 vierasta lisää. Pyöreitä täyttävä kenties haluaa kutsua enemmänkin tuttuja juhlimaan! Kahvion lyhyt vuokra 150€ ja koko päivän vuokra 400€, kaikki tilat alkaen 500€/ päivä.

Tanssit, bändit ja esitykset

Tapiolassa on järjestetty tansseja monen vuosikymmenen ajan. Salin lattia soveltuu tansseihin ja lavalle saa orkesterin soittamaan. Roudausta varten on erillinen ovi. Myös teatteri-, tanssi- tai musiikkiesitykset mahtuvat hyvin Tapiolan isoon saliin! Kenties haluaisitkin järjestää bändi-illan? Katso varauskalenterista vapaa aika ja laita meille viestiä.

Koulutukset ja yritystilaisuudet

Kahviotila soveltuu hyvin pienten koulutuksien, taloyhtiöiden kokouksien ja erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Kahvion vuokraan sisältyy keittiötilan käyttö, joten voit myös valmistella tarjoilut tilaisuuteesi tai tilata ne valmiina. Kahviotilassa käytössäsi on iso tv-näyttö ja Bluetooth-kaiutin.

Usein kysytyt kysymykset

Parhaat vastauksemme vuokraajien kysymyksiin.

Saatte noin viikkoa ennen varausta sähköpostilla ohjeet. Tapiolan edustaja tulee päästämään sovittuun aikaan seurueenne sisälle ja opastaa tarvittaessa tilojen käyttöihin liittyvissä asioissa.

Tila tulee jättää samanlaiseen kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkaessa. Roskat kierrättäen omiin astioihinsa, pullot pulloroskikseen, astioiden tiskaus ja pöytien pyyhintä. Mikäli lattialle on tullut näkyvää likaa, se on hyvä siivota siivouskaapista löytyvien ohjeiden mukaisesti.

ps. Voit myös ostaa meiltä loppusiivouksen ja huoletta sulkea oven juhlien jälkeen!

Järjestämme muutaman kerran vuodessa avoimien ovien päiviä, joiden aikana pääsee tutustumaan tiloihin. Tiedotamme näistä verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa. Voit lisäksi tiedustella yksityisnäyttöä sähköpostilla.

Tottahan toki! Keittiössämme mahtuu työskentelemään pitopalvelun väki ja etukäteen valmistetut ruuat mahtuvat hyvin jääkaappeihin. Juomille on olemassa lisäksi erilliset jääkaapit. Tarjottavat saa kauniisti esiin kahviotilassa. Kahvion ja koko tilan vuokraan kuuluu myös astioiden käyttö.