Siivous ostettuna lisäpalveluna

Jos olet tilannut maksetun siivouksen etukäteen, voit jättää siivouksen huoleksemme. Huomaattehan, että mikäli käytette juhlissanne Tapiolan astioita, ne tulee silti kuitenkin tiskata ja laittaa paikoilleen vuokra-aikana. 

Siivoukseemme sisältyy laittoiden imurointi ja moppaus sekä pöytien ja tasojen pyyhkiminen. Erikoistapauksista kuten oksennuksista tai likaantuneista tekstiileistä veloitamme erikseen. Siivoukseen sisältyy roskien poisvienti. Pullot voitte jättää pulloroskiksiin sisälle.

Itse siivoaminen

Tilan pitää olla samassa kunnossa kuin sen käytön alkaessa: astiat tiskattuna, pöydät pyyhittynä, lattiat lakaistuna ja/tai mopattuna ja roskat viety ulkoroskikseen. 

Siivouskomero löytyy kahvion ovien läheisyydestä eteisaulasta tultaessa. Siivouskaapin hyllyltä löytyvät siivousliinat ja moppiliinat ovat puhtaita. Jätättehän käytetyt rätit ja mopit kuivumaan siivouskärryssä olevan laatikon reunalle. Keittiössä pyydämme käyttämään rullassa olevia keittiöliinoja ja tilaisuuden jälkeen heittämään ne roskiin. Pullot voitte viedä mukananne tai nostaa ne säkeissä ulkona keittiön ikkunan alla olevaan pulloastiaan. Kahvion siivoukseen kannattaa varata noin 1-2 h ja kaikkien tilojen siivoamiseen 2-3 h.

Meillä on tiloissa myös robotti-imuri, mutta se imuroi salia noin 2h ja muita huoneita noin 1h per huone. Suosittelemmekin käyttämään juhlasiivouksissa siivouskomerosta löytyviä tarvikkeita.

Huomaathan, että viikonloppuvarauksissa on usein heti seuraavana aamuna toinen tilaisuus klo 10/ 12 alkaen. Mikäli tilaa ei ole siivottu tilaisuuden päätteeksi sovitulla tavalla, perimme siivousmaksun 100€ kahviovarauksissa ja 300€ koko tilan varauksissa, sekä päälle erillisen kiiremaksun 100€.