Harrasteryhmien vakivuorot varattavissa nyt

Juhlatalo Tapiolan omistajanvaihdoksen myötä päivittyneet tilat tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia harrasteryhmille. Tapiola sijaitsee Tampereen Kissanmaalla hyvien julkisten kulkuyhteyksien lähellä ja pihassa on ilmainen asiakaspysäköinti. Voit vuokrata käyttöösi salin tai kahvion. Tiloja on mahdollista vuokrata harrastekäyttöön ma-to klo 8-21 ja su klo 14-21 välisenä aikana hintaan 24,20€/h (+ alv 24%).

Sali

Sali ja näyttömö ovat yhteenlasketulta pinta-alaltaan noin 200m2. Ne sopivat hyvin erilaisten liikuntaryhmien käyttöön kuten tanssi-,  jooga-, pilates- tai jumppatuntien pitämiseen sekä erilaisten musiikkiryhmien kuten kuorojen ja orkestereiden kokoontumiseen. Tiloissa on ollut aikaisempina vuosina myös teatteritoimintaa. Salissa on lakattu puulattia ja yhdellä seinällä peilit. Salissa on kaiutin ja mikrofoni.

Kahvio

Kahviotila tarjoaa istumapaikkoja 40:lle henkilölle. Siellä voi pitää erilaisia kokouksia, työpajoja, luentoja tai kursseja. Kahviotilassa on taulutelevisio ja Bluetooth-kaiutin. 

Tietoa vuokrauksesta

Tila on käytössä vuokrasopimuksessa määritellyn ajan, yleensä 60 tai 90 minuuttia. Huomioithan, että päivän aikana voi olla useita peräkkäisiä varauksia ja tilasta pitää olla ulkona oman vuokra-ajan päättyessä. Voit tarkastella varattuja ja vapaita aikoja varauskalenterista verkkosivuiltamme. 

Varaukset syksylle 2023

Juhlatalo Tapiola Oy saa uudet omistajat 1.6.2023. Otamme varauksia tilaan 17.5.2023 alkaen ja sopimuksia on mahdollista tehdä kesäkuun alusta lähtien. 

Esittelemme tilaa ma 5.6. klo 9-10.30 välisenä aikana sekä ma 5.6 klo 18-19.30 välisenä aikana. Ilmoitathan meille etukäteen tulostasi!

Tervetuloa meille harrastamaan!

Lisätiedot ja tiedustelut:

Maria Haapaniemi
Miina Kivelä 

040-5696 022

info@juhlatalotapiola.fi