Pöytäkartat 100-120 hlö juhliin

Tapiolassa on mahdollista suunnitella monenlaisia eri pöytäkarttoja. Juhlasalin vuokraan kuuluu kaikkiaan 28 pöytää ja 149 tuolia, joista voi luoda itselle mieluisia yhdistelmiä. Löydät tarkat tiedot pöytien kokoon liittyen tältä sivulta ja vinkkejä sekä pienemmälle väkimäärälle soveltuvia 50-80 hlö pöytäkarttoja täältä.

Pöytäkarttaa suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon väljyys. Tapiolan sali on noin 13×14 metriä eli 180m2. Suositus on jättää kaikille reunoille vähintään metrin verran kulkutilaa ja pöytien väliin noin 1,5 metriä tilaa, jotta ihmiset mahtuvat nousemaan pöydistään ja kulkemaan omalle paikalleen vaivattomasti.

Mikäli järjestät häitä tai muita juhlia, jossa kunniavieraat halutaan istumaan omaan pöytäänsä, voit lisätä päivänsankareiden pöydän eteen. Pitkiin riveihin aseteltuihin pöytiin menee vähemmän pöytäliinoja, mutta erilleen aseteltuihin pöytiin voi puolestaan istuttaa lisää ihmisiä pöytien päähän. Mikäli vieraiden joukossa on pyörätuolissa tai syöttötuolissa istuvia, katso heille paikat, jonne on helppo pääsy.

Ota suunnittelussa huomioon myös mahdollinen tanssilattia. Alle 100 henkilön juhlissa sellaiselle voi helposti jättää tilaa esimerkiksi lavan eteen. Silloin kun talon kaikki pöydät ovat käytössä, tanssilattia pitää erikseen tyhjentää ennen bändin tai DJ:n setin alkua. Pöytävarastomme on lavan oikeassa reunassa ja sinne voi sutjakasti siirtää pöydät ennen tanssijuhlien alkua.