Tuolikartat esityksiin ja luentoihin

Juhlatalo Tapiolan sali sopii hyvin erilaisiin esityksiin kuten konsertteihin ja teatterinäytöksiin. Tiloissa on jopa toiminut Ahaa-teatteri aikanaan. Tässä artikkelissa esitellään erilaisia vaihtoehtoja siihen, kun saliin laitetaan vieraille pelkät tuolit. Jos haluat istuttaa vieraasi pöytiin, tutustu pöytäkarttoihimme 50-80 hlö ja 100-120 hlö.

Sali vuokrataan tyhjänä ja erilaisia katsomoita varten tuoleja on yhteens 149 kappaletta. Ruskeita muovituoleja on kahdenlaisia, toisia 85 kpl ja toisia 17 kpl. Oransseja muovituoleja löytyy 47 kappaletta. Näistä saat muodostettua eri kokoisia katsomoita saliin. Muista myös mahdolliset esteettömien vieraiden paikat! Tuolit löytyvät pinosta tuolivarastostamme salin oikeasta reunasta. Voit valita joko laittaa itse tuolit paikoilleen ja pois, tai tilata tuolien laiton meiltä lisäpalveluna 75€/ suunta.

Kauttamme on mahdollista vuokrata valkoisia, kankaisia tuolinhuppuja hintaan 1€/ huppu. Mikäli juhlasi on cocktail-tyyppinen, salin sivuille ja takaosiin voisi sopia myös muutamia seisomapöytiä. Seisomapöytiä ei löydy tällä hetkellä tilojemme valikoimista, mutta Tampereella on useita yrityksiä, joiden kautta voit vuokrata niitä tilaisuuteesi.

Tervetuloa pitämään esityksiä Tapiolaan!